Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ameryka Łacińska budżet na 7mc |
autor komentarza: [konto usunięte] |
data dodania: 2016-09-04 00:53:24 |
treść: >Czesc Podróżnicy! > >W styczniu planuje ok. 7miesieczna podróż po Ameryce Łacińskiej rozpoczynając od >Meksyku az po sama Argentynę. Mam nadzieję odwiedzić wszystkie kraje po drodze ( >oprócz Karaibow). Czy ktoś z Was mógłby mi doradzić haki mniej wiecej powinnam >przygotować budżet ( poza biletami lotniczymi) na taka podróż? W internecie jest >wiele inf ale baaardzo się różnią wiec nie wiem jak sie do nich odnieść.... Będę >wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki! :) Conajmniej 15 tys i to bez szaleństw. Przydałoby się dodatkowo solidne zabezpieczenie na wypadek choroby. Mieszkałem i pracowałem w Ekwadorze, Brazylii i Argentynie i budżet 600USD można sobie włożyć między bajki. Nawet w "tanim" Ekwadorze. Za taką kwotę to tubylec miał skromniutko i raczej nie jeździł po kraju. I było to ładnych parę lat temu. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.