Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Ameryka Łacińska budżet na 7mc
autor komentarza: TomekHK
data dodania: 2016-09-06 22:33:19
treść:
>Kolego, jak chcesz błysnąć, to zmuś się do minimalnego wysiłku umysłowego i chociaż
>przeczytaj całość ze zrozumieniem. Zrozumiałbyś wtedy, że mowa jest o USD a nie PLZ,
>których moc kończy się za Dolnym Śląskiem. Po drugie jak nieźle żyjesz za 1600-2000
>ZLP to raczej się nie wybieraj w tamtym kierunku, bo realia zdecydowanie Ciebie
>przerastają.
>
>
Ja chciałem tylko doprecyzować, bo coś mi się nie zgadzało w Twoich wyliczeniach. Jeśli miałeś na myśli 15 tyś dolarów! to chyba gruba przesada, więc tu akurat Tobie udało się błysnąć. Założyciel wątku miał, zdaje się, na myśli budżetową podróż, więc założyłem (przepraszam, błędnie) że pisząc o 15 tyś. masz na myśli PLN, bo przecież nie USD?! Za taką sumę w dolarach to można pół roku po Stanach podróżować, a nie po Ameryce Południowej. Budżetowo oczywiście :)
Napisałem, że bardzo dużo ludzi w Polsce żyje za około 2 tyś.zł, a nie że ja. Ja żyję tak sobie za najniższą krajową czyli 1350 na rękę i znam moc każdej z tych złotówek (mam nadzieję, że tym wyznaniem poprawiłem Twoje samopoczucie ;) )
Obrażając swoich współrozmówców też udało Ci się zabłyszczeć..
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl