Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Sri Lanka - pomoc |
autor komentarza: Oloo |
data dodania: 2016-10-03 17:06:40 |
treść: Dokładnie tak jak piszesz. Nie oczekuje luksusów, a 1200E to cena raczej za skromny hotel. Luksusy nie są mi potrzebne, tak jak pisałem - chce trochę odpocząć, a do tego mieć bazę wypadową by choć trochę liznąć Sri Lanki. Pytanie tylko, czy jeśli zdecydowałbym się na hotel, to czy warto brać all ? Opcja z samymi śniadaniami jest ok. 250E tańsza, więc czy jest sens ? Czy w pobliżu hoteli często się spotyka jakieś lokalne knajpki itp. ? Chodzi mi głównie o to, bym nie musiał później pół dnia biegać za jedzeniem bo nie zdecydowałem się na all. Czy w przypadku wybrania hotelu na południu wyspy jest możliwość by zorganizować sobie 3-4dniowy wypad na środek wyspy (np. z wynajętym kierowcą), czy też są to odległości których na miejscu nie pokonam w tym czasie ? Nie chcę się pakować w normalną objazdówkę, bo boję się, że sobie nie poradzę i tak będę musiał część atrakcji odpuścić, więc jako że jest to mój pierwszy wypad do Azji chciałbym ograniczyć się jedynie to wycieczek z hotelu ale organizowanych na własną rękę - można by powiedzieć, żeby się sprawdzić, zebrać doświadczenie na przyszłość. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.