Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Goa - parę pytań przed wyjazdem |
autor komentarza: mm19_86 |
data dodania: 2016-10-13 06:15:14 |
treść: 1) Na północ do Arambol lub Benaulim. Odradzam Palolem (choć parę osób poleca ja zdecydowanie nie wybierałabym się tam, plaża nic specjalnego, w zasadzie malutki jej skrawek i większość niej jest zajęta przez stoliki) 2) Czym jechać do danej miejscowości z lotniska? Taxi czy lepiej busem? Z lotniska można dostać się autobusem do Chikalim a stamtąd do Panaji,które jest węzłem komunikacyjnym Goi 3) Kiedyś było tak, że noclegi lepiej było znaleźć na miejscu.Teraz Hindusi stali się bardzo pazerni na pieniądze i czasami lepiej coś zarezerwować bez booking.com bo dość często mają wiele ofert. 4)Tak 5) Zdecydowania tak, domki i knajpki są już pootwierane ale nie jest jeszcze tłoczno. 6) Co zwiedzić w okolicach Goa, tak aby nie zajęło to więcej niż 2-3 dni z całego pobytu? Jak już wspomniałam wcześniej Arambol i Benaulim jeśli szukacie pięknych oraz pustych plaż. Arambol posiada niezwykły klimat. Warto zobaczyć Panjim czy Old Goa. Choć to nie Goa to zdecydowanie polecam Hampi. 7) Tak, jeden dzień wystarczy. 8) Zawsze można znaleźć coś taniego. Jeśli chodzi o ceny to zapraszam do mojej strony gdzie o tym pisze: http://mmarcinek.wixsite.com/zwedrownegopunktu/indie 9)W większości miejscowościach. Po małych wioskach fajnie się jeździ. 10) Jeśli zamierzacie spędzić tylko 12 dni, nie widzę potrzeby. Zapraszam do odwiedzenia mojej strony: http://mmarcinek.wixsite.com/zwedrownegopunktu Pozdrawiam, Magdalena |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.