Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: ANTELOPE - pytanie do emskiego |
autor komentarza: emski |
data dodania: 2008-03-20 21:43:20 |
treść: uhh nie zagladam tutaj teraz czesto ale moze to ci pomoze...musisz z Page dojechac do Antelopes Hwy 98 pare minut od miasta wkierunku wielkich kominow elektrowni przy elektrowni na krzyzowce w prawo na parking Upper Antelopes tam parkujesz i czekasz az sie uzbiera grupa przewaznie 5-10 osob o tej porze jeszcze nie powinno byc tlumow podjezdzaja indiance truckami czasami maja laweczki czasami siedzisz na oponie tak jak ja wsiadasz i wioza chyba z 1.5 milli tam dopada was przewodnik albo ten sam kierowca i musiz wejsc w grupie i w grupie zwiedzasz to do konca i w gruoie wychodzisz i placisz przy wsiadaniu z powrotem na truck $ 40 i odwoza cie naparking. Ja wzialem foto tour $ 80 bo niby dostajesz osobno swojego przewodnika i masz 2h do lazenia tylko z nim ale mnie sie trafil pijany indianiec ktory o mnie zapomnial po 15 minutach i lazilem sam 2.5 godziny chyba z innych grob pytali mnie sie z kim jestem to mowilem ze "Big Foot" Joe :-)) na dobre zdjecia musiz miec obowiazkowo statyw tam jest dosyc ciemno i w gre wchodza tylko dlugie czsy naswietlania ja niektore mam po 45 sek i tlumy w tym wcale nie pomagaja najlepiej w poludnie jak slonce jest pionowo ale wtedy wiecej autobusow zjezdza.Na lover Antelope z tej samej krzyzowki zjedzasz w dol tam placisz i szwedzasz sie bez przewodnika tylko tam wiecej ciasno drabin i ciezko sie chodzi ze sprzetem i torba Milego focenia ohh i nie probuj zmieniac obietywow w srodku piasek jest wszedzie we wlosach oczach uszach po prostu pizdzi totalnie :-)) jeszcze jedno mi sie przyponialo ja bylem w grudniu i slyszalem rozmowe czerwonych ze chca podniesc od stycznia ceny tak ze nie wiem jak to sie skonczylo |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.