Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kuba. Samotna wyprawa, proszę o radę |
autor komentarza: Wodniak |
data dodania: 2016-11-15 05:04:24 |
treść: >Hejka:) >Relacja z wyprawy na Kubę na tym portalu nie jest moja... O, szkoda... ale fajnie, że dałaś link, ciekawie się czytało. Mam nadzieję, że wkrótce wybierzesz się na Kubę i zamieścisz relację! >Może znajdziesz chwilę i wrzucisz swój plan na Kubę, ja ta jeszcze nie byłam i ciągle tę podróż odwlekam... Chętnie zrobiłbym to, ale nie mam czasu... nadal pracuję nad moimi blogami i zamieszczam je tutaj, http://ontario-nature-polish.blogspot.ca/ , jest bodajże 9 wycieczek na Kubę, a reszta to podróże po Ontario. Jak masz jakieś specjalne, szczegółowe pytania, to chętnie odpowiem. I jeszcze jedno-czasem może mieć sens przyjazd do Kanady, posiedzenie tutaj tydzień-dwa i wyjazd na Kubę z Kanady, można w ten sposób 'zaliczyć' dwa kraje stosunkowo tanim kosztem. szczególnie jak się znajdzie tanie lokum w Kanadzie. W Azji nigdy nie byłem i jakoś mnie nie za bardzo tam ciągnie... na razie trzymam się Ontario-mało które miejsce na świecie ma tak cudowną przyrodę, lasy, jeziora i oferuje tyle możliwości pływania na kanu i biwakowania-a w zimę jeżdżę na Kubę-a czasem wpadam do USA, też przepiękne tereny, byłem rok temu prawie 3 tygodnie, m. in. w Yellowstone, coś przeuroczego! Pozdrawiam, Jacek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.