Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: wypożyczenie samochodu - karta debetowa |
| autor komentarza: Robin z Nott. |
| data dodania: 2016-12-10 21:27:14 |
| treść: Ja specjalnie wyrobiłem sobie "kredytówkę"tylko i wylącznie do wypożyczania samochodów --99% wypozyczalni nie wypożyczy bez karty kredytowej--nawet niechcieli 2000euro w gotówce jako depozyt...Nie słuchajcie bzdur ludzi co mówią ze zawsze z debetówką wypożyczają....Czasem jakaś duża sieciówka ma opcje platności debetówką--w Portugalii tak placilem w Faro na lotnisku--mialem samochód za 8-czy 10 euro na dobe --oczywiście na miejscu nie wypozyczyli mi go--tam jest mnostwo wypozyczalni--wszystkie mały nawet niechca gadać,sieciówki też niechciały--Hertz niechciał bez kredytówki ale tam jest ostatnia wypozyczania pod płotem--chyba EUROPCAR(na 95%) i juz zrezygnowany calkowicie pytam a oni ze jest opcja--tylko:1-koniecznie paszport musi byc--byli tam inni turyści -niemcy z prawiem i dowodem osobistym i im nie wypozyczyli 2:jest to droga opcja bo trzeba wykupic najdrozsze ubezpieczenie--placilem 120-140euro za 1 dzień(wzialem tylko na 1 )-z tym ze bierzesz z pełnym bakiem i oddajesz z pustym a jak coś zostaje to ci zwracają za każdy litr--ale najlepiej to wyjeżdzić.. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.