Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wiza a brak biletu wylotowego |
autor komentarza: mario-mil |
data dodania: 2016-12-15 22:30:49 |
treść: Właśnie wróciłem między innymi z Tajlandii,nigdy mi się nie zdarzyło aby Tajskie immigration pytało się o bilet powrotny,problem leży gdzie indziej.Przy wylocie do Tajlandii może zdarzyć się że na lotnisku z którego wylatujesz przy wydawaniu karty pokładowej do Tajlandii przedstawiciel twojej linii lotniczej spyta się o bilet powrotny,bo to tak naprawdę Twoje linie lotnicze są odpowiedzialne za to czy posiadasz też bilet powrotny.Możesz nie zostać wpuszczony(a) na pokład samolotu.Z doświadczenia wiem że jeśli wcześniej zrobiło się rezerwację na lot powrotny,wydrukowało się ją a następnie zrezygnowało to taka "lipna" rezerwacja na papierze przechodzi. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.