Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Co polecacie ? |
| autor komentarza: bynio |
| data dodania: 2016-12-20 00:46:49 |
| treść: Odpowiem tak. Zobacz mój profil i to wyjaśni moje pytania. Parę rzeczy już widziałem na świecie i szukam takich miejsc, które są inne, ciekawe, więc parę pytań, 1. Czy pustynia w Namibii jest piękniejsza niż ta w Jordanii ? 2. Czy kanion Fish River jest piękniejszy niż ten w Górach Siemen ? 3. Czy oglądanie zwierząt w Parkach Narodowych Namibii jest większym przeżyciem niż Serengeti i Ngorongoro ? 4. Czy wodospady w Epupa Falls są wyjątkowe ? 5. Czy dziewczyny Himba są piękniejsze niż te w Etiopii w dolinie rzeki Omo ? 6. Obawiam się, że i tak największe spotkanie z fokami przeżyłem na Galapagos, oglądając na lądzie i pływając z nimi w morzu i nic nie jest tego w stanie przebić. 7. Podobnie ma się rzecz z gepardami i to żywymi. Chciałbym być dobrze zrozumiany. Szukam rzeczywiście miejsc, gdzie mógłbym przeżyć coś nowego, ciekawego, niezwykłego. Koszty wyjazdu do Namibii są duże, ale jeżeli przeżyłbym coś podobnego jak na Galapagos to z mojego punktu widzenia, warto by było. Stąd wzięły się te pytania i wątpliwości. Pozdrawiam Zbyszek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.