Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: plan podróży |
autor komentarza: luk106 |
data dodania: 2016-12-21 19:09:01 |
treść: Witam Wszystkich Globtroterów ;) To mój pierwszy post na forum. Jestem raczej początkującym plecakowiczem z jedną wyprawą do Tajlandii na koncie. W lipcu 2017 r. chciałbym wybrać się z żoną na 4 tygodnie do Indonezji. Z grubsza ułożyłem ramowy plan podróży, który przedstawia się następująco: 1 dzień - wylot z Warszawy 2 dzień - przylot do Denpasar - przejazd do Kuty 3-4 dzień - Kuta - wieczorem przejazd do Ubud 5 dzień - Kuta 6 dzień - przelot do Labuan Bajo 7-9 (10)dzień - Rejs Rinca - Komodo - Lombok +- 1 dzień 11 dzień - na Lombok - zorganizowanie trekkingu na Rinjani 12-14 dzień Trekking na Rinjani 15 dzień - transport na Gili 16-26 dzień - plażowanie na Gili (na trzech po trochu) 27 dzień - transport do Denpasar 28 dzień - wylot z Denpasar do Warszawy Proszę o wszelkie uwagi do tego planu. Czy jest ona realny do zrealizowania? Co ewentualnie zmienić/poprawić? Czy może lepiej rejs Rinca Komodo zrobić w odwrotną stronę? Wszystkie dobre rady i krytyczne uwagi będą mile widziane ;) Pozdrawiam Łukasz |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.