Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: na własną rękę, czy z biurem podróży..? |
| autor komentarza: żeglarz |
| data dodania: 2016-12-22 22:01:24 |
| treść: >czasem lepiej na własna rękę bo faktycznie zwiedza się to co się chce zwiedzić. >Nie jest sie od nikogo uzależnionym. Ale z biurem tez jest dobra opcja. mamy >zaplanowana trasę, często są tańsze wejsciówki. nawet wykupienie pzrewodnika jest >tansze. > >http://zaufanaksiegowa.pl/ Fakt z biurem mamy zaplanowaną trasę ale wcale nie jestem pewien czy to jest zaleta, dla mnie wada bo gdy coś mi się podoba to nie mogę zostać dłużej. Może wykupienie przewodnika jest tańsze ale płacisz za to w cenie wycieczki i to znacznie więcej. Ale niektórzy lubia takie wyjazdy zaplanowane od kreski do kreski i za to płacą. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.