Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kenia 10-17 grudnia - wybiera sie ktos |
autor komentarza: [fb] Agnieszka Cybulska |
data dodania: 2016-12-26 23:41:40 |
treść: Dla mnie nocleg na hamaku bomba :D Nie cierpie drogich hoteli... Za to lubie poczuc klimat kraju do ktorego jade a nie tylko turystyczna otoczke. I najbardziej mnie ciagnie wlasnie tam gdzie najmniej turystow :P Co można zobaczyć w tych targowiskach? Może to głupie ale połechtało to moją ciekawość :D Pomysl ogolny poki co na wyjazd taki: na wlasna reke, ok 2 tyg, na pewno chcemy pare dni spedzic na rajskich plazach Zanzibaru w domu Pani Doroty Katende, na popływanie z definami i inne bajery... i tyle luksusów mi starczy. Kolejne pare dni na bank chcę spędzić na lądzie, żeby właśnie poczuć klimat Afryki i koniecznie zaliczyć safari. Wahamy się właśnie między Kenią i Tanzanią, coś mnie ciągnie do tej pierwszej, ale narzeczony mi panikuje ze niebezpiecznie :/ więc mamy jako alternatywe wlasnie Tanzanie. Co lepsze i jak to rezegrac? Tez zeby bylo w miare tanio bo zorganizowane wycieczki na safari w cenie 7-12 tys za 2 osoby mnie przerazaja... Również poproszę o namiar do tego miejsca z noclegami na hamakach :D |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.