Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Maroko Grudzień-Styczeń |
| autor komentarza: Ramzesio |
| data dodania: 2017-01-13 18:11:39 |
| treść: Hey, dzisiaj wróciłem i nie miałem żadnych problemów z gadami, płazami czy insektami. Spałem w wielu miejscach na dziko, bez namiotu i czułem się bezpiecznie. Jedyne na co musiałem czasami uważać to dość agresywne psy przy wioskach, ale wystarczyło podnieść z ziemi kamień lub kij i już trzymały się na odległość. Co do wieczornych wyjść na miasto to o ile nie idziesz z plecakiem i nie zapuścisz się w szemrane dzielnice to moim zdaniem nic Ci nie grozi, czyli w sumie jak w większości miast w Polsce. Choć niestety zdarzyło mi się do Fezu i Marakeszu przybyć po zmierzchu i szukać hostelu w medynie to jedynym problemem byli dość namolni pseudo przewodnicy oferujący znalezienie noclegu. Ogólnie Marokańczycy są bardzo otwarci i pozytywnie nastawieni do turystów. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.