Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: namiary na kwaterę w Chorwacji |
autor komentarza: xmk |
data dodania: 2017-01-25 19:56:21 |
treść: Fakt. Polaków pełno i to prawie wszędzie. czasami jednak są rejony gdzie jest ich mało. jakieś zatoczki itd POszukajcie sobie zawsze u jakiś pośredników a później samemu jakoś dotreć do kwatery. JAk się nie uda wtedy pewniej jest pośrednikiem to zrobić niż w ciemno w sezonie jechać. ja korzystałem z Interhome( Korcula) gdzie nie mam zniżek lub http://www.adriatic.hr/affiliate.php?site=3191 (hvar) gdzie mam 5% u jednych i drugich wynajmowałem 2 razy i było wszystko zgodnie z opisem. Wtedy jedziecie samochodem i dodatkowo możecie jeszcze sporo zwiedzić we własnym zakresie. Przez to ostatnie biuro wpisując mój e-mail (michalkorus@wp.pl), jako osoby polecającej , kod rabatowy - dostaniecie zniżkę 5% . Zawsze jest to coś. W razie pytań chętnie pomogę gdzie byłem, w jakich miejscach. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.