Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Czy warto wybrać się do tego kraju? |
| autor komentarza: hipol |
| data dodania: 2017-01-29 15:23:39 |
| treść: Cześć. była dosyć dawno temu, moim zdaniem bardzo warto, zwłaszcza w góry w północnej części kraju. Jak obecnie kształtują się ceny, nie wiem, z tego co słyszałam rosną. Ludzie, którzy jeżdżą tam co roku mówią, że kraj się bardzo szybko komercjalizuje, warto więc pojechać tam tak szybko jak się da. Moje wspomnienia sprzed 10 lat to ludzie nocujący podróżnych za darmo we własnych domach, górale zapraszający robiącego zdjęcie turystę do domu na kawę i rakiję, ludzie dziękujący za to, że zrobiono im zdjęcie. Życzliwość niesamowita, w górach działały jeszcze młyny wodne, ludzie jeździli konno i na osłach, panie chodziły w regionalnych strojach we wsiach. Mam nadzieję, że coś z tego jeszcze zostało. Udanej podróży. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.