Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wiza a brak biletu wylotowego |
autor komentarza: tajlandia.org |
data dodania: 2017-02-01 22:58:51 |
treść: >Czy ktoś był ostatnio w Tajlandii i tak jak ja nie posiadał biletu wylotowego? Czy >urzędnicy pilnują tego i odmawiają wydania wizy? > >Wiem, że takie tematy były już wcześniej ale zależy mi na informacjach jak >najświeższych- najlepiej z tego roku. > >Dziękuję i pozdrawiam :) W Tajlandii jeszcze w życiu nie spotkalem się z problemami z powodu braku biletu powrotnego. Natomiast w innych azjatyckich krajach kilkukrotnie wymagano biletu wyjazdowego m.in. w Chinach Hongkokngu Wietnamie czy Malezji. Przyjeżdżając do Tajlandii spotkalem się z wymaganiem podania adresu pobytu przez osobę kontrolującą poprawność kart w kolejce do okienka. Oczywiście można wpisać co się chce bo i tak nikt tego nie sprawdza. Wszystko zależ od urzędnika imigracyjnego na którego się trafi ale jeżeli poprawnie wypelnimy formularz nie bedzie zadnych problemów. http://www.tajlandia.org/wizy-do-tajlandii/ |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.