Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: polio tezec blonnica |
autor komentarza: Gniewomir |
data dodania: 2017-02-07 19:00:31 |
treść: Nie to ja chciałbym Cie przeprosić bo ty tu jesteś tubylcem a ja gościem .Ale mnie wypatrzyłeś .Wiesz -Dziwne że wpisu który komentowałem nie widziałeś . Następnym razem gdy zobaczę że ktoś na tym forum namawia do głupoty ,czynności zagrażających życiu i wkręca kłamstwa ..........to zostawię go tobie byś mógł mu pomóc... Taki spostrzegawczy podróżnik jak ty powinien mieć wiedzę na temat szczepień ! No więc przeoczyłeś ten kłamliwy wpis użytkowniczki ............czy może twoje ego pomyślało nie pomoge.................../niech jej walą rtęć i bakterie ze szczepionki ponownie i innym też............. Po za tym jesteś bardzo inteligentny świadczy o tym twoja wypowiedż . Bardzo dużo podrużujesz a nie pomagasz ? Znałem kiedyś takiego nauczyciela jak ty ........podróżował a nie pomagał https://www.google.pl/search?q=czikati%C5%82o&rlz=1C1GKLA_enPL719PL719&espv=2&biw=1366&bih=662&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjdwoj6x_7RAhXxa5oKHYESAYUQ_AUIBigB#imgrc=_ajPzsPKXtaueM: Wybacz nie mogłem się powstrzymać .Ale więcej już tego nie zrobie . Pozdrawiam Cię ale będziemy mieli Cie na oku |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.