Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Przelew bankowy z Polski do Australii
autor komentarza: usunięty/nieznany
data dodania: 2017-02-10 13:50:00
treść:
>Witam gorąco państwa,
>Piszę z zapytaniem odnośnie opłaty faktury z konta bankowego Polski (iPKO) na konto
>bankowe w Australii, nigdy wcześniej tego nie robiłem,
>Dostałem fakturę, taką jak na zdjęciu: 1) https://s27.postimg.org/3xxlu538j/image.png
>2) https://s30.postimg.org/q72h16tr5/image.png
>Nie rozumiem za bardzo tych krótkich znaków/cyfr w lewym dolnym rogu, wiem, że tam
>powinienem wysłać pieniądze tj. zrobić przelew, lecz jak nr konta miał by w tej
>sytuacji tu wyglądać? Czy to będzie po prostu "BENDAU3B147885594" czy
>"BSB-633-000147885594", dane które dostałem jeszcze do faktury to "Swift
>Code-BENDAU3B and local branch address-328 Griffith Rd, Lavington NSW 2641".
>
>Może mi ktoś rozjaśnić sytuację? Pozdrawiam.

BSB to numer identyfikujacy bank w Australii i jego odzial. 147885594 to numer konta w tym banku. SWIFT to kod do przelewow miedzynarodowych. Masz wiec wszystkie potrzebne dane do przelewu. Nie wiem jak wyglada wpisanie tego w formularzu Twojego banku, po prostu do nich zadzwon i zapytaj jesli masz watpliwosci co do konkretnego formatu.
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl