Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Rzucić korporacje/Warszawe - wszystko i wyjechać |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2017-02-11 23:30:17 |
treść: Witam moi drodzy, miło mi poinformowac ze zrealizowalem moje marzenie rzucilem korpo w zeszlym roku. Kupilem suczke i juz w maju z namiotem tulalem sie za granicami naszego kraju. To co sie potem wydazylo moglbym opisac jednym zdaniem "Moja suczka odwiedzila ze mna 20 krajow a miejsca ktore widzialem i widuje, zapieraja dech w piersiach" niemniej jednak polaczylem pasje podrozowania z pasja do psow i zarabianiem, ale mysle caly czas :) mysle o tej prawdziwej wyprawie, narazie zbieram doswiadczenie w calej praktycznie Europie. A co dalej zobaczymy. Tak czy owak ciesze sie ze zaryzykowalem i wszystko pizgnolem. Nowa drogq jest zdecydowanie lepsza i wartosciowsza. Serdeczne pozdrowienia |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.