Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Kiribati Club |
| autor komentarza: alek--- |
| data dodania: 2017-02-13 20:13:21 |
| treść: Wydaje mi się, że miałeś pecha. Byłam z Kiribati trzy razy (ostatnio w 2012r) i za każdym razem było super. Przewodnicy nigdy nie mówili "nie wiem", zawsze służyli pomocą i zawsze chcieli pokazać jak najwięcej. Oczywiście zdarzały się wpadki, ale cały urok takich wypraw polega na organizowaniu wszystkiego tam, na miejscu. Ja dzięki tym wyprawom odważyłam się podróżować na własną rękę. A filmik z mojej ostatniej wyprawy z Kiribati można obejrzeć tutaj: https://olazplecakiem.blogspot.com/2017/02/iran-wyprawa-1.html linki do filmów są na samym dole wpisu |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.