Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kupię piasek pochodzący z Sahary |
autor komentarza: Damianekk |
data dodania: 2017-02-16 23:28:54 |
treść: Ale to właśnie jest jej marzenie, nie jest zaciekawiona podróżą tam, lecz samym piaskiem, a konkretniej jego strukturą, nie nazywaj mnie cwaniakiem bo gdyby chciała pogłaskać krokodyla to złowiłbym go w Warszawskim ZOO, napisałem również że jestem w niej zakochany, a nie że jest moją kobieta, gdy zdobędę ten piasek, sypiąc jej go na dłoń obiecam że ją tam kiedyś zabiorę o ile mi pozwoli i tak też zrobię, gdybyś tylko widział jej oczy zrozumiałbyś, przeszperałem pół internetu w poszukiwaniu tego piasku, jedyne co znalazłem to oferta na olx która jest przedawniona i nie ma na niej numeru telefonu wystawiającego, nie traktuj mnie jak pół mężczyznę bo nie masz o mnie zielonego pojęcia, nie widzę sensu udzielania się w poście gdy nie masz nic konkretnego do wniesienia. Pozdrawiam Damian. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.