Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Organizacja wejscia na Kilimanjaro bez agencji |
| autor komentarza: Mareike |
| data dodania: 2017-03-17 22:57:41 |
| treść: W zeszłym roku 1.10 stanęłam na Kilimanjaro i każdemu kto się jeszcze zastanawia czy warto to piszę: WARTO! Tego uczucia jak się stoi na dachu Afryki nie da się opisać, to trzeba przeżyć. Ponieważ to uczucie "uzależnia", w tym roku w maju będę wchodzić na Mt.Meru i Ol doinyo Lengai:)) Był już tam ktoś? Na Kilimanjaro wchodziłam sama ( czyli bez grupy ale z przewodnikiem i tragarzami). Na poczatku sie zastanawialam jakto bedzie samemu, ale bylo wspaniale. Organizowalam wejscie przez niemiecka agencje ( tu mieszkam) ale tegoroczne wejscie organizuje bez agencji. Mojego przewodnika z Kili mogę gorąco polecic! Jeśli ktoś chciałby organizować wejście bez agencji tylko przez lokalnego przewodnika to tutaj podaje namiary do niego: patsonjohnson@gmail.com lub przez Whatsapp +255 752 175 138 . Nazywa się Patson i można z nim pisać po angielsku. Juz paru moim znajomym zorganizowal wejscia. Jakby ktos chcial cos wiecej wiedziec , szczegolnie dla tych co sami ida, to chetnie odpowiem na pytania. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.