Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: ZAGADKA - tylko dla bywalców Galerii |
autor komentarza: autoway |
data dodania: 2008-04-05 15:02:50 |
treść: powiem szczerze ze po tym co tu czytam odechciało mi się zamieszczać zdjęć, oceniać itp. To typowe polskie podejście - jak ktoś komuś daje 5 to pewnie znajomy albo klon. Ja z mj123 nic wspólnego nie mam, to oburzające że po przeprowadzeniu "swojego śledztwa" Bo1 rzuca tu takie insynuacje. Może nalezało wysłać najpierw do mnie maila i zapytać a nie od razu zarzucać nmi oszustwo. Moge podać wiele przykładów na tzw. klony jak to nazywasz. Też widzę że moje 5-kowe zdjęcia nagle dostają bardzo niską ocenę bez uzasadnienia po to żeby zaniżyc mi ocenę. Dla mnie to była fajna zabawa pokazać tu swoje zdjęcia, a jako że jestem laikiem mam średniej klasy aparat z automatem to cieszyły mnie dobre oceny. Słabe zdjęcia wywalałam bo głupio mi było ze takie są beznadziejne. Niektórzy tu robią takie fotki że nie ma co z nimi konkurować. Po przeczytaniu tego wątku jak już pisałam nie mam już przyjemności z uczestniczenia w galerii, bo jeszcze noe daj boże znowu usłyszę że mam klona albo że kogoś preferuję. Bawcie się dobrze! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.