Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: ZAGADKA - tylko dla bywalców Galerii |
autor komentarza: ziutam |
data dodania: 2008-04-05 23:55:03 |
treść: Żadnego albumu nie miałam zamiaru "ujaić". Lubię oglądać fotki i obojętne mi czyje one są ( jak mi się kilka podoba to oglądam inne tego autora). Kieruję się tylko swoim odczuciem. Skala ocen jest tak mała, że pod moimi piątkami są zarówno te Zachwycające jak i tylko ładne ( poniżej 4 bardzo żadko bo mi szkoda czasu). Myślałam, że jestem normalna - uczciwa, mimo totalnej amatorki - ale widać tacy też nie są TU mile widziani. Żałuję, że nie mam w swoim życiorysie tylu podróży i raczej nie zapowiada się. Mogę zagwarantować, że Rzymu więcej nie będzie. Wsadziłam je dlatego, że sama szukałam czegoś z tych rejonów i niczego zachęcającego nie znalazłam. A Willę Adriana pokazałam, bo uważam, że jest więcej warta niż Rzym a mało kto o niej wie. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.