Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: czy ktos sie dolaczy?? |
autor komentarza: magdalenabln72 |
data dodania: 2017-03-27 18:30:24 |
treść: Witam . Lece miedzy 10 a 14 kwietnia do Maroko i bede tam okolo trzech tygodni . Jade tam sama i mam zamiar zrobic trase od polnocy niebieskie miasto ( Chefchaouen) Fes , Marakesz , Essaouira, polodniowe wybrzeze morskie Przy okazji jadac przez gory Atlas na Sahare Canyon Dades ,Czy byl by moze ktos chetny , aby sie przylaczyc , albo ja przylacze sie do was . Mam zamiar wypozyczyc samochod by miec mozliwosc zatrzymania sie na odcinkach ktore sa warte zwiedzania . Wiem ze droga przez gory Atlas jest piekna , a jadac tam wycieczka zorganizowana nie jest sie w stanie zobaczyc wszystkiego na co ma sie ochote. nie wiem jeszcze czy cala trase bede robic autem , ale czesc napewno . Jesli jest ktos chetny by sie dolaczyc , to serdecznie zapraszam zawsze to troche razniej i weselej przynajmniej przez czesc jakiejs trasy . Pozdrawiam serdecznie . Magdalena . |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.