Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Rumunia samemu w dwa tygodnie |
autor komentarza: Elmo |
data dodania: 2017-04-16 03:27:29 |
treść: Dzięki za odpowiedzi :) Zmodyfikowałem nieco plan i przeniosłem dwa noclegi z Bukaresztu na Braszów i Sybin, odpuszczam sobie też Konstancę: 11.07 Hunedoara - nocleg 12.07 Alba Iulia - nocleg 13.07 Sibiu - nocleg 14-18.07 Braszów - 4 noclegi 18-20 Bukareszt - 2 noclegi W planach mam przede wszystkim: - zamek w Hunedoarze - cytadela w Alba Iulii (spacerem, bo i tak będę tam tylko jeden wieczór) - jak najwięcej w Sybinie, jeśli się uda to też do Cristian zobaczyć kościół warowny - Braszów - Rasnov - góra Tampa - zamek w Branie - zamek w Sighisoarze (jeśli się uda) - Sinaia, pałac Pelisor i Peles, - kolejka w Sinai, jeśli starczy czasu to też do pustelni Ialomicioara - i o ile uda mi się do niej dotrzeć - Bukareszt, ile się da w półtora dnia Planuję też zobaczyć jakieś wodospady - zdaje się, że najbliższe są w Alba Iulii. Postaram się też zawitać do rezerwatu niedźwiedzi niedaleko Braszowa. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.