Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: turyści i terroryści |
autor komentarza: Dustaya |
data dodania: 2017-05-07 19:48:26 |
treść: No dokładnie tak. Media żywią się strachem. Ileż to już razy było tak, że wracałam z miejsca, gdzie działy się "straszne" rzeczy i o tym, że jest strasznie dowiadywałam się dopiero w domu. Gruzja - konflikt w Osetii Południowej w 2008 roku: kręciłam się w okolicy przez dwa tygodnie. Moi rodzice umierali ze strachu, a trzeba powiedzieć, że 10 lat temu kontakt nie był tak łatwy jak dziś. Nie mogli uwierzyć jak im powiedziałam, że według mnie żadnego konfliktu nie było. To samo z "zamieszkami" w Grecji bodaj w 2011, siedziałam wtedy w Atenach dobre 2 tygodnie i z mojej perspektywy wcale nie wyglądało to na coś niebezpiecznego, a ludzie do Grecji się bali latać! Owszem, w Tunezji miały miejsce potworne akty terroru, ale pewnie prędzej trzaśnie mnie auto albo zawali się dach na łeb niż zamorduje terrorysta, więc luzuję szelki i jadę po raz kolejny. Swoją drogą przez te wszystkie lata nic mnie złego w Tunezji nie spotkało, wręcz przeciwnie, w sytuacji kłopotów zawsze znajdowała się jakaś pomocna dłoń. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.