Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pożegnanie z Europą. |
autor komentarza: mrcanberra |
data dodania: 2017-05-09 21:26:16 |
treść: Możliwe, że patrzę na to wszystko z perspektywy kogoś, kto nie zna realiów. Często ludzie uciekają też od tego, co mają na co dzień, więc np. taki wspomniany bambusowy hotel to może był strzał w dziesiątkę i ktoś tym sposobem spełnia swoje marzenia bo dzięki temu hotelowi zarabia. Co do pokazywania się to nie o to mi chodziło, a raczej to, że ludzie doceniają takich, którzy pokazują się nie na pokaz, ale prawdziwe życie z innej perspektywy niż to, które większość wiedze z nas na co dzień dlatego nawet skromny blog, jeśli lubisz pisać myślę, że wielu znalazłby odbiorców, bo Filipinami interesuje się zapewne wiele osób w Polsce. Np. ostatnio czytałem fajny opis człowieka, który ocenia Filipiny poprzez swoje doświadczenia. Takie materiały utwierdzają mnie w przekonaniu, że Filipiny to interesujące miejsce i interesujący ludzie. Jak nie czytałeś przeczytaj. http://www.poluzuj.pl/randka-na-filipinach/ powodzenia. p.s. jak nie planujesz pisać to przynajmniej wrzucaj może tu na forum co jakiś czas krótkie streszczenia z życia na Filipinach z chęcią poczytamy ;-) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.