Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Jaki plecak ? |
autor komentarza: kasodron |
data dodania: 2017-05-11 13:50:20 |
treść: >Ja mam wisporta mosquito i bardzo sobie chwalę, ma bardzo fajny system nośny, jest >stabilny i praktyczny. Ale to jest duży plecak, nie zalecałbym na 4 tygodnie, chyba >że jedziesz w miejsce zimne, bierzesz namiot, karimatę, śpiwór, plecak, buty >trekkingowe, epigaz z palnikiem, liofilizanty i bóg wie co jeszcze. Krótko mówiąc: >zależy od wyprawy. Do Azji zabrałem na pół roku mały plecak 30 litrów marki no name, >ale w planach nie miałem ani trekkingów ani znacznych różnic temperatur. A sorry, do Tajlandii jedziesz. To polecam naprawdę mały plecak, raczej nie będą Ci potrzebne trekki, uwierz mi, to zbędny balast. A i śpiwór pewnie nie będzie potrzebny, spanie jest wszędzie i jest tanie jak barszcz. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.