Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Argentyna - pobyt stały (kwestie formalne) |
autor komentarza: Naduri |
data dodania: 2017-05-15 13:44:32 |
treść: Witam! :) Niedawno wróciłam z Buenos po dwumiesięcznym pobycie u swojego chłopaka. Jestem totalnie zakochana w miejscu i ludziach którzy tam są, chcę wrócić jak najszybciej! jednak zdecydowanie na okres dłuższy niż "dozwolone" 3 miesiące, prawdopodobnie nawet na stałe. Teraz pytanie do Was - czy ktoś mógłby mi przybliżyć, jak to wygląda od strony formalnej? Co i gdzie trzeba załatwić, żeby taki pobyt długoterminowy był legalny i bezproblemowy? ;) Kompletnie nie wiem od czego zacząć, próbowałam się kontaktować z ambasadą ale z marnym skutkiem, a zanim znajdę chwilę żeby tam osobiście pojechać chętnie zasięgnę rady od doświadczonych forumowiczów :) Pozdrawiam i proszę o ew. kontakt na maila deidrre@gmail.com :)! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.