Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Tatry..zapraszam do dyskusji
autor komentarza: tommy#1
data dodania: 2008-04-11 21:56:16
treść:
witaj Kasy, to znowu ja :). Na temat Tatr nie bede sie juz wypowiadal, swoje wzajemne zdania znamy i zapewne ich nie zmienimy, moze inaczej widzimy kolory, moze monitor - czego nie wzialem pod uwage wczesniej :)
Chcialem tylko dodac cos na temat Twoich ocen. Ja naprawde nie mam zadnej urazy do Twoich not, uwazam nawet, ze moje zdjecia traktujesz dosc "lagodnie" :) Jedyne o co moglbym prosic, to jezeli stawiasz ocene sporo nizsza niz ogolnie "srednia" tego zdjecia, dodaj jakis koment dlaczego - dotyczy to w sumie zdjec innych niz moje :) Ogladajac zdjecia, widzac niska ocene zdjecia ludzi takich jak Ty - fachowcow od zdjec na tym forum - zaczynam szukac bledow na tym zdjeciu w celu ich unikniecia w robieniu swoich zdjec. Oczywiscie nie masz zadnego obowiazku robienia komentarzy, ale mysle, ze ulatwiloby to "fotograficzne zycie" ludziom takim jak ja :) Gdzies bardzo ladnie skomentowal to Tintin, ze kiedys tylko pstrykal, a teraz jego zdjecia beda bardziej przemyslane - podpisuje sie pod tym obiema rekami :) Ja sobie zdaje sprawe ze oceny moich zdjec to glownie oceny widokow, czasami dosc egzotycznych, a nie mojego "warsztatu fotograficznego" :) Staram sie pokazac USA ciut inaczej, nie tylko "standartowe" obrazy z folderow - mam to szczescie, ze mieszkam tu i moge jezdzic po nie calkiem "turystycznych" miejscach. Co do samych ocen - rzeczywiscie Twoj sposob oceniania typu 3 - zdjecie dobre, 4 - zdjecie bardzo dobre, 5 - rewelacja ! , bylby najlepszy, niestety ludzie nie chca sobie robic przykrosci nawzajem itd., sam wiesz jak jest, trojka nienajlepiej sie kojarzy chocby ze szkoly :) Oczywiscie glupio bedzie jesli srednia ocen na portalu wyniesie 4,5 , Admin bedzie musial zmienic tytul strony na Kolko Wzajemnej Adoracji kropka peel :) Dolozenie jeszcze 6 zapewne popsuloby caly system ocen do tej pory, ale moze by dolozyc np.gwiazdke, jak jokera w kartach ? :) Oczywiscie to bardzo luzna koncepcja, taki wtret :)
serdecznie pozdrawiam
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl