Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Australia i Nowa Zelandia |
autor komentarza: [fb] Mateusz Turczak |
data dodania: 2017-06-15 14:54:14 |
treść: Cześć Wybieram się do Australii i Nowej Zelandii mam 58 dni od 20 Listopada 20017 do 17 Stycznia 20018 Pytanie: 1. Lepiej jest wynająć osobówkę i spać na Campingach w pokojach wieloosobowych za 20$ ? 2. Lepiej jest wynająć osobówkę i spać na Campingach w w namiocie przywiezionym z Polski ? (czy to bezpieczne?) 3. Campera lub wana z miejscami do spania pominąłem ze względu na to iż będę podróżował sam (chyba, jeżeli nikt się nie dołączy) ze względów finansowych Za co płaci się na prywatnym Campingu? Za samo postawienie auta na parkingu? czy za miejsce namiotowe? czy za za to i za to ? Lub inny pomysł w celu zaoszczędzenia gotówki Plan raczkuje i to za dużo powiedziane może ktoś ma swój plan i chciałby się podzielić Przylatuje do Melbourne zamierzam się cofnąć do The Great Ocean Road a potem to mam zamiar jechać południo-wschodnim wybrzeżem aż do Cairns a z stamtąd do Nowej Zelandii Nowa Zelandia to przylot do Auckland i sukcesywnie do Christchurch lub dalej do Queenstown |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.