Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: wyjazd do Maroka wrzesień/pażdziernik |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2008-04-13 00:35:52 |
treść: No ja juz z moimi znajomymi wyjeżdzam w lipcu ok 18 - postanowione, bo onie później nie mogą, a co do powrotu to ja mam 23.09, oni wcześniej. Nasze drogi może sięskrzyżują choć to wielki kraj. Jak byś miał/mieli jakieś pytania wcześniej lub co do wyjazdu to pisz - ja tam będe dłużej już i bardziej na bierząco, więc mogę coś doradzić w szczególności o Marakeszu i Atlasie np. jaka jest rzeczywiście pogoda ; D No i takie tam. Jak masz pytania i chęć utrzymania kontaktu teraz jak i po moim i waszym wyjeździe to pisz nemo.mej@wp.pl. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.