Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Albania 2017 |
autor komentarza: Misiorek |
data dodania: 2017-06-26 10:13:33 |
treść: >Witam czy orientuje się Pan jak z przeprawą promową z Sarandy lub Igumenitsy na korfu >nadmienie iż wybieramy się autem 4 osobową rodzinką czarnogóra ,albania i >chcielibyśmy dostać się na korfu ,nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat >.Może jakieś dodatkowe wskazówki ? dotyczące tego kraju, będę bardzo wdzięczna. Witaj Marzenko...:-). Dopiero w tym roku właśnie planuję przeprawę promową z Sarande na Korfu, również samochodem. Tak więc tajniki takiej przeprawy poznam dopiero po tych wakacjach...:-)...a wybieram się tam tj. może inaczej wakacje zaczynam od około 07.07.17, ale najpierw na celownik wziąłem sobie Bośnię i Hercegowinę do zwiedzania - myślę, że tak koło 7 dni mi to zajmie - później już właśnie jazda prosto do Sarande, tam mam nadzieję trafić na prom i na Korfu. To co na pewno wiem, to to, że takie promy tam są i zabierają samochody, chyba całe 4 samochody na raz...xD...wiem też, że pod samym portem w Sarande można zakupić bilety na owy prom, natomiast nie wiem, jak wyglądają terminy, tj. jak kupię takie bilety, to czy tego samego dnia się przeprawiam, czy może następnego, czy jeszcze później...:-))))). Mam nadzieję, że nie jest to prom zbyt mocno oblegany przez samochody...no ale cóż niestety okaże się na miejscu... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.