Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Dwa tygodnie samochodem w Rumunii |
autor komentarza: keraj330 |
data dodania: 2017-07-05 09:01:41 |
treść: odp Misiorek Na mnie największe wrażenie zrobiły dziewczyny :) są piękne!!! Rumunia dla mnie jest pięknym krajem, byłem w kopalni soli Turda (75 leji za 3 osoby)i polecam to miejsce, potem trafiłem na wybrzeże dokładnie do Jupitera fajne miasteczko bardzo ładne plaże, czysto, długo płytko co ma znaczenie dla dzieciaków.Pojechałem zobaczyć Mamaie i jest to już większe miasto bardziej rozrywkowe ale również bardzo ładne jechałem kolejką nad miastem ( chyba 40 leja dziecko gratis).W Konstancy byliśmy w delfinarium (20 leja dziecko do 7 lat gratis w tym mini zoo które jest piękne i duże).Pojechałem też do Vama vache po muszelki :):) W drodze powrotnej nocowałem w Oradea i tak odwiedziłem z dzieciakiem Children City w którym bawił się na całego zarówno na otwartym powietrzu jak i wewnątrz a wszystko free. Drogi mają bardzo dobre, jeżdżą jak Polacy czasem przepisowo a czasem.... (czyli normalnie).Za parking nie zapłaciłem nic, zero!!!! Tam się parkuje wszędzie gdzie jest miejsce. Ceny są takie jak u nas, jedzenie pyszne, piwa dobre a pogoda od 18 do 28 czerwca 2017 roku palma i morze ciepłe!!!! Ceny gazu od 2,30 do 2,70. Wiem, że za rok tam wracamy a żeby było ciekawiej wybiorę noclegi w innych miejscach. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.