Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Korfu: co warto zobaczyć |
| autor komentarza: Gretta |
| data dodania: 2017-07-22 18:53:21 |
| treść: Ja również polecam przygotować się do wycieczki na Korfu, poczytać wcześniej o tym, czym różni się Korfu od innych greckich wysp. Na pewno nie sa to Cyklady, ale mimo to, uważam, ze Korfu po prostu wymiata. Jesli zagłebimy sie w ciekawostki na temat wyspy,zawilosci historyczne, poczytamy o zwyczajach miejscowych, podejdziemy do niej z ciekawoscią i jesli zechce nam sie pojeździć nie tylko po wiekszych miasteczkach i typowych turystycznych must see, ale też po wioskach, to można być oczarowanym. Ja wracam tam już trzeci raz i serio, nie mam dość. Bloga jak i całą działalnosc wspomnianej pani Doroty znam, jako pasjonatka Grecji i podpisuje sie rekami i nogami, aby Polacy z tego korzystali, jeden z najlepszych sposobów na zwiedzenie wyspy. Jesli nie z Sałatką, to polecam wypozyczyc samochod - jesli koszty rozlozymy na wiecej niż dwie osoby, wyjdzie tanio. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.