Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Laos lub Kambodza z Tajlandii a moze z Wietnamu?? |
autor komentarza: aronia85 |
data dodania: 2017-08-15 07:25:53 |
treść: Moi Drodzy, Jako, ze zbliza się kolejny wyjazd w drugiej polowie listopada - prawie 3 tygodnie ( jeszcze nie mamy biletow) zastanawiamy sie nad opcjami: 1.Tajlandia + Laos lub Kambodza 2.Wietnam + Laos lub Kambodza Co wybierzemy, zalezy od tego w której miejsce akurat uda nam sie kupic w dobrej cenie bilety.Jednak ta druga opcja wydaje.mi sie gorsza,ze wzglefu iz do Wietnamu trzeba wize kupic,a i tak czasu tam.duzo nie mamy,wiec nie wiem czy to ma sens.Kupic wize,troche.tam.pobyć,potem Laos albo Kambodza. Mam jednak pytanie.. bo myslalam również o Malezji, trochę czytałam o niej, ale czy serio poroniony pomysl jest tam leciec w listopadzie?? Malezje odpuscilam sobie już, no ale pytam z czystej ciekawości. A pogoda w Wietnamie? ktora opcja Waszym.zdaniem jest lepsza w sensie takim,ze.bardziej luzniejsza i.do ogarnięcia bo nie chcemy robic jednego wielkiego maratonu tylko typowo na luzie,nie spiesząc sie. Chodzi nam o to aby trochę zwiedzac, ale również poleżakować na plazy, tak jak robilysmy to w tamtym roku w Tajlandii ( bylo super, pogoda dopisala, ale potem kiedy bylysmy na wyspach przyszlo ogromne załamanie i były nici z plazowania) Doradzcie proszę bo macie ogromne poklady doświadczenia. Napiszcie tez, gdzie potem najlepiej uderzyć: Laos czy może Kambodza.I ile dni np.w takim Laosie. Myslalam, żeby może zrobić te wszystkie kraje po trochę, ale wydaje mi sie, ze lepiej wybrać sobie dwa i na nich sie skupic, niż cudować i sie zameczyc przemieszczaniem sie itp. itd. Dziekuje za pomoc i Wasze uwagi ;) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.