Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Laos lub Kambodza z Tajlandii a moze z Wietnamu?? |
autor komentarza: bigmark |
data dodania: 2017-08-16 14:40:18 |
treść: >W zeszlym roku byłyśmy w Tajlandii. >Bardzo nam sie podobalo,wiec nie mamy nic przeciwko aby tam wrocic. >Moje wątpliwości i pytania biora sie z tego,ze nie mamy za duzo czasu..w sumie 3tyg >to jest z dolotem, dlatego tez chyba lepiej sie skupić na konkretnych miejscach niz >szwendac sie 4dni w Taj,potem do Wietnamu na 7dni itd.Umeczymy sie tylko. >Troche to wydaje mi sie bez sensu. >W zwiazku z tym zawezilam to do dwóch opcji(w zaleznosci gdzie pojawia sie bilety) >,ale boje sie,ze w Wietnamie może byc kiepsko z pogoda. >Pomjajac juz te anomalia,ktorych sama doswiadczylam rok temu. >Czy Twoim zdaniem lepiej zdecydowac sie na Tajlandie,odpoczynek na jakiejs wyspie a >potem Laos czy moze lepiej po Tajlandii nie Laos a Kambodże?? >Chcialabym zrobic wszystko,ale ma to byc przyjemnosc,a nie gonitwa i tylko >przemieszczanie sie z pktu a do pktu b,co przeciez tak szybko tam nie idzie dlatego >cos musze odpuscic. >Mysle,ze jesli zdecydowalybysmy sie na Wietnam to chyba warto nie rozmieniac sie na >drobne tylko caly pobyt spedzic wlasnie tam. > W takim razie wydaje mi się , że najlepsza opcją będzie Kambodża - prosto z BKK lecicie do Phnom Penh, dzień - dwa miasto , potem proponuję odwiedzić Pawła , który prowadzi hostel na wsi , warto podpatrzeć jak żyją miejscowi, potem skok do Siem Reap , dwa- trzy dni na Angkor i dalej łodzią do Battambang. Powrót do Phnom Penh i decyzja - czy wypoczynek w Kampot czy Sihanukville na kambodzanskim wybrzeżu czy na tajskim , np. na Koh Chang. pozdr bm ........................................... https://bigmarkk.wordpress.com/ |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.