Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Jaki plecak ? |
autor komentarza: fab |
data dodania: 2017-08-24 15:44:27 |
treść: >dokładnie tak! 70l to zdecydowanie za dużo... hangar prawie.. Ja podobnie jak Beata >na 3-4 tyg w zabieram plecak 40l - rzeczy mi w zupełności wystarcza, a dodatkowo mam >w nim luz na zakupy na miejscu :) Dodatkowo nie polecam zbyt drogich plecaków, ze >względu na jakość obsługi bagażu na lotniskach.. obsługa podczas załadunku/rozładunku >często nimi rzuca, kopie, ciągnie po ziemi i nie wiem co jeszcze, ale zawsze ktoś z >mojej ekipy ma uszkodzony plecak po wyprawie. Moim zdaniem szkoda kasy na wypasione >plecaki. no bez przesady. jakość to jakość. wiem że plecaki, torby i walizki są źle traktowane ale co to ma do rzeczy? szansa że poleci szew albo zamek w tanim plecaku jest większa zarówno w trakcie zwykłego użytkowania a jeszcze większa podczas jakiegoś szarpania i rzucania nim. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.