Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: CO TU SIĘ DZIEJE??? GALERIA ZDJĘĆ |
autor komentarza: jur4 |
data dodania: 2008-04-20 20:53:34 |
treść: Ludzie o czym wy piszecie zastanówcie się nad sobą ,przeszkadza wam bo ktoś napisał tak a inny inaczej. jeśli podróżowanie jest dla was wszystkim i to wcale nie oznacza że ktoś jedzie nad polskie morze czy góry jest gorszy od tego co jest w Brazylii, to o czym ta gadka róbcie zdjęcia ,piszcie,chwalcie się .tym co dodają złe komentarze czy oceny ( komu to potrzebne ja chcę zobaczyć kraje gdzie być może nigdy nie będę ) i dlatego jestem tutaj już tak długo. czy ja też mam się obrazić bo ktoś napisał że moje zdjęcia są za dobre na tą galerię ,bzdura .wcześniej takich fotek nie robiłem bo nie umiałem a teraz chcę pokazać piękno naszego kraju tutaj i proszę mi nie zarzucać że TO TYLKO POLSKA a jestem na amazonce i mam lepsze zdjęcia :-) nie róbcie sobie jaj ,celem globtrotera jest opisanie podróży i pokazanie i nie ważne gdzie to jest ,ma być pięknie choć nie zawsze to co pokazujemy jest piękne ale tylko ze względu na treść zdjęcia a nie jakość.pozdrawiam serdecznie wszystkich globtroterów nawet tych z polski .bo swego nie znacie a ........... RESZTY nIE muszę pisać. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.