Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Egipt na własną rękę (2017 r.) |
autor komentarza: neversoft |
data dodania: 2017-08-30 14:13:11 |
treść: Witam, Chciałbym wykupić jakąś tanią ofertę z biura podróży (bo nie mogę znaleźć tańszych samych biletów lotniczych z PL) do np. Hurghady i na miejscu na własną rękę pozwiedzać tyle ile się da. Pewnie będzie to max 8 dni. Mam pytanie czy ktoś tam był w ostatnim czasie? Jak jest z kwestią przemieszczania się? ponieważ czytałem już trochę i wychodzi na to, że najkorzystniejszy były by busy, które jeżdżą nocą ze względu na czas. Droga Hurghada -> Luksor to prawie 400 km a do Kairu jeszcze więcej. Z kolei czytałem, że jest zakaz przewożenia turystów po zachodzie Słońca. Jeżeli ma ktoś świeże informacje na temat podróżowania po Egipcie na własną rękę to proszę o info. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.