Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: oceny na forum fot. - WNIOSKI :) |
autor komentarza: tommy#1 |
data dodania: 2008-04-21 23:57:57 |
treść: moze ja swoje trzy grosze :) Rowniez jestem tutaj nowy, zapewne rowniez ochlone :) Z poczatku niskie oceny moich zdjec ciut "kluly' , po kilku komentarzach zaczalem dostrzegac ze faktycznie nie sa "najlepsze na swiecie" :) Bardzo ciesza mnie komentarze z wytykaniem bledow, nie tylko cudzych zdjec, moich nawet bardziej ( dziekuje marianna za uwagi co do czaszek, odpowiedzialem :) - dziekuje rowniez Breacie, Jedrkowi, Anecie i kilku innym uzytkownikom ). Nie walcze na tym forum o "mistrza swiata", dzieki uwagom bede mial lepsze pamiatki glownie dla...siebie. Zgadzam sie zupelnie z punktami Marianny, jesli by ode mnie zalezalo, obnizylbym nawet limit do 5 sztuk dziennie - moze zdjecia bylyby bardziej przebrane ? :) Kasy tez ma racje, lepszej punktacji nie da sie zrobic, zmiany tylko skomplikuja zycie. Chyba wiem o co chodzi w ocenach Anety, Kasego czy podobnych "ostro" oceniajacych - chodzi o to, zeby portal nie stal sie kolkiem wzajemnej adoracji, a piatka to ma byc naprawde rewelacja. Sam jestem teraz zdziwiony niektorymi piatkami przy moich zdjeciach :) Zacytuje jeszcze raz Tintina, ktory gdzies napisal - dawniej tylko pstrykalem, teraz moje zdjecia beda bardziej przemyslane - i podpisuje sie pod tym. Jak pisze Kasy, klony sa najwiekszym zlem ... i "parcie na szklo" :) serdecznie pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.