Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Prośba o wszelkie informacje... |
| autor komentarza: Misiorek |
| data dodania: 2017-10-08 10:38:27 |
| treść: Wielkie dzięki za informacje. Oczywiście jeszcze w tej Gruzji nie byłem, ale myślę, że Gruzini, wcale nie mogą jeździć "straszniej" niż np. Albańczycy czy Rumuni, albo też nawet Włosi na końcu południowym swojego kraju, a te Państwa zjechaliśmy wzdłuż i w szerz robiąc po kilkanaście tysięcy km w każdym z Państw właśnie własnym samochodem i o dziwo nic złego nas nie spotkało....:-)...Chociaż to co oni czasami wyprawiają na drogach to jest niesamowite, te 5 samochodów na dwupasmówkach to właśnie jest standard np. w południowych Włoszech, a do tego jeszcze między tymi wszystkimi ściśniętymi samochodami 1000 skuterów śmiga....:-). Do dróg w górach, krętych, wąskich i szutrowych jesteśmy przyzwyczajeni, stąd w ogóle był pomysł swojego czasu zakupu samochodu 4x4...:-). Oczywiście jak sądzę, gdyż czasami też tak robimy, że jeśli zajdzie taka potrzeba, albo powiedzą nam na miejscu, że ciężko będzie gdzieś dojechać naszym autem, to albo się coś wypożyczy na 1/2 dni lub wynajmie kierowcę....:-). My po prostu lubimy samą podróż samochodem do miejsca docelowego, aby nie być niczym ograniczonym po pierwsze, a po drugie w czasie drogi tam oraz zresztą i z powrotem, zawsze może wypaść po drodze coś ciekawego i fajnego do zobaczenia, z samolotu widzę tylko i wyłącznie niebo, chmury, słońce, niebo, chmury....xD...a to mnie jakoś nie kręci. Jeszcze raz dziękuję za informacje, oczywiście czekam na kolejne, im więcej ich tym lepiej....:-) Pozdrawiam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.