Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Kilka pytan mam |
| autor komentarza: aronia85 |
| data dodania: 2017-10-12 18:42:22 |
| treść: Hej, dzięki za info, ale mysle, ze nie mamy tyle czasu aby plynac slow boatem do Chiang Rai a potem dalej. Generalnie przylatujemy do Laosu samolotem, trochę szkoda bo chciałam jechać pociągiem, ale jak ma się 2 i pol tygodnia to ciężko jest tak się przemieszczać, wiec stawiamy na szybki transport. Duzo czytałam o tych 4 tys wysp, ale żeby przebic się na samo południe również potrzebujemy kupe czasu, wiec południe sobie odpuszczamy. W Luang Prabank będziemy 7 dni..zastanawiam się czy to dużo czy mało, ale mysle ze jak będziemy się delektować miejscem i okolicami (wodospady jaskinie itp.) to będzie w sam raz. Czy może nie? Chcialysmy jechać do stolicy, ale jest to 400km autobusem i nie wiem czy jest sens... Czy w Laosie byliście w tym sanktuarium sloni? chciałybyśmy gdzies isc, ale żeby slonie serio nie były meczone. Chcialybysmy się wykapac z nimi, ale tylko wtedy kiedy nie musiałabym wchodzić na kosz nadziany szpikulcem, tylko normalnie aby dalo się siedzieć na jego grzbiecie. Macie jakies info z tego? Na bank skorzystamy z polecanych masazy! ;) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.