Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: wycieczka do Maroko - Klub Podróżników Soliści - proszę o opinie!!! |
autor komentarza: luiza |
data dodania: 2017-10-30 17:21:46 |
treść: Nie polecam "Solistów" Moje własne doświadczenie z wyjazdem do Wietnamu 30.10.2017.-15.10,2017. Na szczęście zrezygnowałam. Potwierdzam " łapią na cenę i szybkość decyzji - 'podejmij decyzję już dziś bo tylko teraz są tanie bilety'. Później już nie można dowiedzieć się niczego. Dałam się na to złapać zapłaciłam za bilet najpierw 2100, chociaż mialo być juz z zapasem bo oferta na stronie cudowna 1999zł.Potem była dopłata 200zł /przesiadka w Istanbule 7 godzin czekania/ Naprawde świetna oferta.... Biletu nie mam do dnia dzisiejszego, chociaz wylot był dziś , ani faktury za niego./czerwiec 2017/ani tez jakiegokolwiek kontaktu z ich strony. W sierpniu 2017 znowu ta sama akcja w ciągu 3 dni zdecyduj się na Zatokę Halong za 80 dolarów.Decyzja wiążąca i nieodwołalna. Mam podjąć decyzję bez planu wyjazdu teraz.Jeżeli nie korzystasz sama musisz sobie zorganizowac 2 dni w Hanoi.No pięknie...Ninh Binh wypada z planu ramowego bo nie ma na to czasu-odpowiedz na maila od liderki Solistów.Cudo. Jeżeli do tego dodamy, że nie posiadaja żadnych gwarancji turystycznych , ubezpieczeniowych to już w ogóle nie jest wesoło.Nie są biurem podrózy!!!.Nic nie muszą, opierają się na własnym regulaminie, który mówi ze bilet za którego zapłaciłam jest ich własnością. Jeżeli nie wierzycie, zapraszam do kontaktu mailowego.Potwierdzę wszystkie informację mailami. Mogłabym pisać jeszcze wiele o doświadczeniach znajomych, którzy wrócili z podrózy z Solistami.Normalnie Azja eXpress...brak dostatecznej liczby łożek, szukanie noclegów, dopłaty na miejscu, i liderka... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.