Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: oceny na forum fot. - WNIOSKI :) |
autor komentarza: tintin |
data dodania: 2008-04-23 23:58:28 |
treść: witam wszystkich amatorów i profesjonalistów fotografii zgadzam się z wieloma wypowiedziami na temat uzasadniania skrajnie niskich ocen, odbiegających od średniej. ja też bardzo chętnie czytam komentarze, które pomogą mi robić lepsze zdjęcia, a nie zawsze takowe się pojawiają. - co do kwestii oceniania to jestem za, aby oceniająca osoba miała swoje portfolio składające się z minimum 20 zdjęć i średnią z ocen minimum 3,5 - limit do 100zdjęć w miesiącu pozwoli na uniknięcie wystawiania takich samych czy bardzo podobnych do siebie zdjęć. - możliwość oceniania zdjęć powinni mieć członkowie portalu, którzy funkcjonują minimum 2 miesiące i przez ten czas są aktywni (tzn. wystawiają komentarze do zdjęć, zamieszczają fotografie i biorą czynny udział na forum) - na koniec logowanie w portalu powinno być pełne, tzn logujący powinien podać dane typu data urodzenia, adres email oraz krótko dwa zdania o sobie, tak abyśmy wiedzieli kto nas ocenił i wystawił komentarz oraz kogo my oceniamy. jedno jest pewne: sytuacja zaczyna się powoli klarować i miejmy nadzieję, że już niedługo dojdziemy razem do konsensusu i wszystko będzie tak jak być powinno. marcin p.s. już widzę, że robiąc fotki moim dziewczynom (mam je trzy w domu) zwracam uwagę na detale, których wcześniej nie dostrzegałem i to wszystko dzięki Wam... pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.