Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Everest BC czy Annapurna BC |
| autor komentarza: norek |
| data dodania: 2017-11-12 23:00:51 |
| treść: Witam Potrzebuje Waszej pomocy :) Jest duze prawdopodbienstwo, ze polece do Nepalu koncem lutego na ok 3 tygodnie. I jak juz mam leciec to musi byc trekking. Pytanie jest takie na ile mozna samemu przejsc do Everest Base Camp czy Annapurna Base Camp? Nie bardzo mam doswiadczenie w lazeniu samemu po mniej cywilizowanych gorach, bez kolorowych oznaczen szlakow jak to jest w naszych gorach :) Wysokosc mi nie straszna bo juz zaliczylem Wysoki Atlas w Maroko czy otarlem sie nawet o 5000 m w peruwianskich Andach (to akurat bylo zorganizowany trekking). Kondycja tez raczej nie powinna mnie zawiesc. Kwestia na ile trudne są to szlaki w nawigacji, czy po prostu jest w miare latwo tym bardziej, ze pewnie troche łazików mozna po drodze spotkac. Będe wdzięczny za wszelką pomoc. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.