Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: oceny na forum fot. - WNIOSKI :) |
autor komentarza: PiotrO |
data dodania: 2008-04-24 20:06:53 |
treść: Niestety jak narazie mozemy sobie tylko na ten temat pogadac, bo bez poparcia administracji globtrotera nic sie nie da zrobic. Jesli wprowadza oni nowe konta limity itd, to moze sie sytuacja unormuje. W kazdym razie z tego co wiem sa to tez podroznicy zajmujacy sie ta strona jedynie hobbystycznie wiec nie mozna wymagac od nich by poswiecali 100% wolnego czasu na prowadzenie pozadkow i moderacje. Od wielu lat jestem uczestnikiem portalu plfoto.com na ktorym to wyscig jest ogromny i przed kazdym wyslaniem fotki czuje sie napiecie. Aczkolwiek dzieki pomocy ludzi ktorzy tam przebywają, dzieki ich oceną i komentarza bylem w stanie w ciagu 3 lat przejsc od zera do naprawde niezlej jakosci fotografii. Ale zdobylem to tylko dlatego, ze byli oni na tyle mili ze przy kazdym zdjeciu zamieszczali, krytyke lub krotki komentarz. Rejestrujac sie na globtroterze mialem nadzieje ze trafie na portal gdzie bede mogl podzielic sie wrazeniami i zdjeciami z calego swiata nie muszac sie stresowac, ze nie wyselekcjonowalem ich i ze nie jest to to jedno na tysiac. Mam do siebie duzo dystansu i uwazam ze liczy sie przede wszystkim dobra zabawa. Ale sytuacje taka jak ta: http://www.globtroter.pl/zdjecia/31775,wlochy,dolomity,cortina,,-,.html odbieraja mi cala radosc z przebywania tu. I nie chodzi tu o ocene a o to ze po moich dlugich 2 listach, dalej nie jest ona umotywowana komentarzem. Poczekam jeszcze troche, lecz jesli nic sie nie zmieni, pokasuje foty i zajme sie ogloszeniami, poprzez ktore poznalem tu mase super ludzi. Pozdrawiam wszystkich :-) i prosze adminow w wolnej chwili o jakas reakcje. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.