Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: oceny na forum fot. - WNIOSKI :) |
autor komentarza: PiotrO |
data dodania: 2008-04-24 23:19:07 |
treść: Aneta, ale nikt nie kaze ci isc na ilosc ! Naprawde nie musisz ocenic wszystkich zdjec, przeciez to nie twoja praca a hobby, jak mi sie wydaje :-). Masz racje, ta strona to album dla prywatnych zdjec ze swiata ktore sie pokazuje znajomym z domowego albumu. Tym bardziej powinnismy docenic fakt ze ci ludzie chca sie z nami podzielic swoimi przezyciami, ze mozemy ich oczami obejzec swiat. Sadze ze zycia (i pieniedzy) by nam nie starczylo by zobaczyc to wszystko na zywo. Stad ten portal, ja komus pokaze Afryke a ktos inny mi Chiny itd... Ja ciagle sadze ze poprostu pomylilas portale, bo ty nie zastanawiasz sie: gdzie to jest, jak tam pieknie, a moze sprawdze na mapie jak sie tam dostac, a moze przegladne ogloszenia, moze ktos tam jedzie itd. Ty patrzysz sie czy kontrast zostal prawidlowo ustawiony. Twoj komentarz dowodzi tego ze czujesz sie w obowiazku dbania o jakosc a nie o klimat. Pozatym, twierdzisz ze nie chcesz komentowac ... to powiedz mi, po co stawiasz ocene ? twoja odpowiedz informuje nas ze robisz to mechanicznie po powrocie do domu (ech znowu wrzucili 1280 zdjec i musze je ocenic), wiec nie stawiasz oceny by ktos mogl stac sie lepszy a z powodu by np. zepsuc komus zabawe. ? Nie zakladam ze tak jest w 100% ale poprostu staram sie ciebie zrozumiec. Nie lepiej wystawic 10 ocen z komentarzami by rzeczywiscie pomoc komus kadrowac czy ustawiac swiatlo , niz 1000 mechanicznie ? Ja nadal uwazam ze dla ciebie plfoto.com jest idealnym portalem i twoja wiedza moze sie tam naprawde przydac. Nie jestem w tym momencie ironiczny tylko rzeczywiscie wlasnie tak uwazam. Jesli mieszkasz we Wroclawiu to chetnie kiedys bym pogadal z toba na zywo, bo chcialbym poznac twoj tok myslenia. Co do limitu masz racje, powinien byc przestrzegany. Aczkolwiek nie sadze by madox zrobila to celowo. Przyznaje sie ze gdy korzystam z Firefoxa (admini to przeczytali i mysle ze niedlugo ten bug zniknie) z dodatkami to poprostu nie wlacza mi sie blokada na wysylane zdjecia i czasem (jak zle policze ) zdarza mi sie dodac o jedno czy 2 za duzo. Czasem tez bedac w domu (mam szybkie lacze, nie przez komorke) wrzucam np 20 jednego dnia ale potem bedac uczciwym przez kolejne pare dni nic nie dodaje. Dzieki za komentarz:-), masz racje co do nieba, na monitorze w pracy tez mam wypalone, ale w domu mam niestety notebooka o bardzo ciemnej matrycy, a zdjecie przygotowalem tak by u mnie sie dobrze wyswietlalo. A ludzie ... pewnie odpoczywaja i ciesza sie pieknym dniem:-). Zapraszam cie na plfoto.com, a my tu bedziemy sie cieszyc pieknem swiata. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.