Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: SZALONY MEKSYK - szukam porady... i chętnych! |
| autor komentarza: AlkaAlka |
| data dodania: 2018-01-23 00:03:27 |
| treść: Dzięki!!! ;) zajrzę, poczytam, popatrzę! Siet, zabrali Ci w Meksyku pierogi :( ?! Czyli jednak nie wolno, spróbowałabym ewentualnie wwieźć jakieś suche, kukurydziane rzeczy (wafle, chlebki ryżowe, słodycze) w takim razie. Coś czuję, że w Meksyku mogę nie znaleźć bezglutenowego jedzenia (chyba, że w Cancun?) Zostaje mi jednak marzec, bo chciałabym polecieć tam czarterem z Rainbow (tak też najkorzystniej cenowo mi wychodzi, a czarter kończy się w marcu właśnie). Powiedz mi jeszcze czy się na coś szczepiłeś? Czy tam jest żółta febra? Bo raz czytam tak raz inaczej. Wiem, że na malarię szczepienia nie ma, ale czy w Oaxaca wypada stosować jakieś leki poza repelentami? Jestem dość MOCNO przewrażliwiona na tym punkcie i się najprościej mówiąc - panicznie boję wszystkiego co przenoszą komary. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.